Recept

Här kommer jag att lista mina recept jag har bryggt!

Hefeweizen

Recipe Details

Batch Size Boil Time IBU SRM Est. OG Est. FG ABV
21 L 60 min 13.5 IBUs 7.9 EBC 1.048 SG 1.011 SG 4.8 %

Style Details

Name Cat. OG Range FG Range IBU SRM Carb ABV
Weizen/Weissbier 15 A 1.044 - 1.052 1.01 - 1.014 8 - 15 3.9 - 15.8 2.5 - 2.9 4.3 - 5.6 %

Fermentables

Name Amount %
Pilsner 2.301 kg 50
Vetemalt 2.301 kg 50

Hops

Name Amount Time Use Form Alpha %
Hallertauer Mittelfrueh 23.5 g 60 min Boil Pellet 4
Hallertauer Mittelfrueh 12 g 15 min Boil Pellet 4

Yeast

Name Lab Attenuation Temperature
Weihenstephan Weizen (3068) Wyeast Labs 75% 17.78°C - 23.89°C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>